Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г., както и общия регламент за защита на личните данни GDPR (ЕС) от 2018г. Лицата регистрирали се и предоставили лични данни имат право на - - достъп до личните си данни - информираност - коригиране, ако данните са неточни - изтриване на личните данни или правото “да бъдеш забравен” - ограничаване обработването на лични данни - преносимост на личните данни - право на възражение спрямо обработването на лични данни

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване и основно за да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни (имена, адрес, телефон за връзка) няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни (правото “да бъдеш забравен”). Приложимо право

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.
Назад
Вашият IP адрес е: 54.196.98.96
Copyright © 2018 crafts-supply.eu. Powered by Zen Cart.
Design by kupisait